Η εταιρεία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας, ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΒΕ, είναι μια ελληνική εμπορική εταιρεία εισαγωγής και διανομής ειδών οικιακής χρήσης και επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

Ιδρύθηκε το 1960 από τον Παναγιώτη Κωστόπουλο και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο σημαντικές και διαρκώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Σε σταθερή συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαικούς Οίκους, δημιουργούμε μια ποιοτική γκάμα προιόντων οικιακού και επαγγελματικού  εξοπλισμού που ξεπερνά τους 6.000 κωδικούς. Με κριτήρια την ποιότητα στην κατασκευή και το σχεδιασμό, αναζητούμε διαρκώς νέες συνεργασίες και παρουσιάζουμε φρέσκες προτάσεις για την ελληνική αγοράστην καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους.

 

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

 

Στην ΥΙΟΙ. Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΒΕ δραστηριοποιούμαστε σε τέσσερα εμπορικά δίκτυα διανομής, κάθε ένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις:

 

-  ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

-  HO.RE.CA

 

-  MASS MARKET RETAILERS

 

-  PROMOTIONAL

 

Απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη και τη μακροχρόνια συνεργασία διακεκριμένων εταιρειών, καθώς ανταποκρινόμαστε άμεσα και προσωπικά σε κάθε παραγγελία. Το τμήμα πωλήσεων της ΥΙΟΙ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕΒΕ, εξυπηρετεί παραπάνω από 1.500 πελάτες πανελλαδικά αλλά και σε άλλλες χώρες της Ευρώπης.

 

Για να διευκολύνουμε τις αγορές του δικτύου HO.RE.CA και να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες τους, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.b2b.kostopoulos.com στο οποίο περιλαμβάνεται ολόκληρη η συλλογή ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού.

 

 

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο όπου σε εκθεσιακό χώρο 500τμ παρουσιάζουμε και ανανεώνουμε τακτικά τα προιόντα των συλλογών μας.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, επενδύσαμε σε νέους αποθηκευτικούς χώρους 8.500τμ με σύγχρονη διαχείριση logistics όπου διατηρούμε σημαντικά αποθέματα σχεδόν σε όλους τους κωδικούς ροής.